CNPAC angajează manager colaborare intersectorială în cazurile de violenţă împotriva copiilor

29

Managerul colaborare intersectorială în cazurile de violenţă împotriva copiilor este angajat în cadrul proiectului „Protecţia copiilor de abuz, neglijare şi exploatare printr-un sistem de protecţie a copilului consolidat şi funcţional” implementat de CNPAC în perioada 2015-2018, cu suportul Fundaţiei OAK. Proiectul va contribui la realizarea dreptului copiilor de a fi protejaţi de orice formă de violenţă prin consolidarea capacităţii sistemelor de protecţie a copilului în 9 regiuni ale ţării.

Condiţii de muncă:

  • Angajare cu perioadă de probă (3 luni), posibila extindere a contractului până în aprilie 2018;
  • Salariul atractiv, stabilit în dependenţă de experienţa și studiile angajatului;
  • Orar zilnic de muncă (8 ore), program de lucru: 9.00 – 18.00, de luni până vineri;

Locul: Chişinău (sediul organizaţiei), cu misiuni în teren (regiunile ţării).

Profilul poziţiei: Managerul colaborare intersectorială va fi responsabil de coordonarea şi supervizarea activităţilor de implementare şi monitorizare a cooperării intersectoriale în domeniul prevenirii şi asistenţei copiilor victime ale violenţei.

Cerinţe faţă de candidaţi:

  • Studii superioare în domeniul ştiinţelor sociale şi/sau juridice;
  • Experienţă anterioară în coordonarea proiectelor și cunoașterea bună a situaţiei în domeniul protecţiei sociale, protecţiei copilului;
  • Cunoaşterea fluentă a limbii engleze. Cunoașterea limbii ruse sau a altor limbi de circulaţie internaţională constituie un avantaj;
  • Abilităţi de analiză, comunicare eficientă, planificare şi organizare eficientă a timpului; de lucru în echipă și individual, responsabilitate, corectitudine, punctualitate și flexibilitate.

Persoanele care corespund cerinţelor solicitate sunt rugate să expedieze dosarul care va conţine CV-ul cu indicarea a cel puţin două persoane de referinţă și o scrisoare de motivare. Dosarele vor fi prezentate în format electronic la adresa de email: office@cnpac.org.md cu menţiunea “manager colaborare intersectorială”.

Termenul limită de prezentare a dosarului de aplicare este 18 august 2015, ora 16.00. La interviu vor fi invitate doar persoanele selectate.